En weekendtur til Denver

Denver, hovedstaden i Colorado, er en by, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter og attraktioner, som besøgende kan nyde. Uanset om du er naturelsker, historieelsker eller madelsker, er der noget for enhver smag i Denver. Her er en guide til at hjælpe dig med at planlægge en perfekt weekendtur til denne pulserende by.

Fredag aften

Start din weekend med at tjekke ind på dit hotel og derefter tage ud for at udforske Denvers pulserende centrum. Gå en tur langs 16th Street Mall, en gågade med butikker, restauranter og gadekunstnere. Når solen går ned, kan du tage til taget af Denver Performing Arts Complex for en spektakulær udsigt over byen og Rocky Mountains.

Lørdag morgen

Start din dag med at besøge Denver Botanic Gardens, en 23 hektar stor oase i hjertet af byen. Haverne har en bred vifte af planter og blomster samt flere specialhaver, herunder Water Garden, Japanese Garden og Marnie's Pavillion. Derefter kan du tage over til Denver Zoo, hvor du vil se en mangfoldig samling af dyr fra hele verden, herunder elefanter, løver og aber.

Lørdag eftermiddag

Om eftermiddagen tager du en tur til Denver Museum of Nature & Science. Museet er hjemsted for en bred vifte af udstillinger, herunder Space Odyssey, hvor du kan lære om rumforskningens historie og universets mysterier.

Lørdag Aften

Til middag kan du prøve en af Denvers mange farm-to-table-restauranter, som byder på lokale råvarer og unikke menuer. Efter middagen går du over til Great Divide Brewing Company for en rundvisning i bryggeriet og en smagsprøve på nogle af byens bedste håndværksøl.

Søndag morgen

Vågn tidligt op og tag til Red Rocks Park, der ligger kun en kort køretur fra Denver. Parken byder på en række vandrestier samt det berømte Red Rocks Amphitheater, hvor du kan fange en koncert eller en træningstime. Derefter kan du tage til Denver Art Museum, hvor du kan se en bred vifte af kunst, herunder værker af berømte amerikanske og europæiske kunstnere.

Søndag eftermiddag

Tilbring din sidste eftermiddag i Denver ved at besøge Molly Brown House Museum, barndomshjemmet for den berømte Titanic-overlevende. Museet giver et interessant indblik i livet for den "usænkelige" Molly Brown, og tilbyder et interessant kig på Denvers historie i begyndelsen af det 20. århundrede.

Denver er en by med en mangfoldig kultur, smuk natur og en masse attraktioner, der byder besøgende på en bred vifte af aktiviteter og oplevelser. Fra Denver Botanic Gardens til Denver Zoo og fra Denver Art Museum til Molly Brown House Museum, vil denne by helt sikkert give en mindeværdig weekendtur for enhver.