Top amerikanske byer at besøge for en weekendrejse

Uanset om du ønsker at tilbringe en lang weekend på at udforske nationen eller en kort ferie, kan disse topbyer i USA gøre din rejse mindeværdig.

New Orleans

New Orleans er kendt som "the Big Easy" og har varmt vejr i løbet af måneden. Dets historiske franske kvarter byder på arkitektur i europæisk stil. Byen er kendt for sin livlige kultur og feststemning. Byen har også en af verdens største Mardi Gras-festivaler hvert forår. Det er også hjemsted for et væld af museer og caféer, herunder New Orleans Museum of Art og Louisiana Children's Museum.

Columbus, Ohio

Columbus, Ohio er hjemsted for Ohio State Buckeyes kollegiale fodboldhold og det anerkendte COSI Science Center. Columbus er også vært for en række særlige begivenheder og er hjemsted for COSIs interaktive STEM-udstillinger. Byen er også hjemsted for den berømte Columbus Zoo and Aquarium, som er landets bedste.

Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts er en fremragende destination for rejsende, der leder efter et dejligt weekendophold. Dens 2,5-mile Freedom Trail tilbyder besøgende en række attraktioner, der viser byens koloniale rødder. Byen er også hjemsted for Institute of Contemporary Art og Old North Church fra 1723. Der er også flere museer og parker at udforske. Boston Marathon afholdes i april.

Washington DC

Washington, DC er landets hovedstad og byder på en bred vifte af museer, parker og monumenter. Byen er hjemsted for Washington Monument, som er en obelisk dedikeret til USA's første præsident, George Washington. Det er også hjemsted for National Mall, som er et stykke grønt område blandet med monumenter, kirsebærtræer og ikoniske bygninger. The National Mall er byens centrum for det kulturelle og politiske liv.

Seattle

Seattle er Pacific Northwests livligste storby. Space Needle er en topattraktion, og byen er hjemsted for nogle af verdens mest innovative teknologivirksomheder. Det er også hjemsted for en række offentlige parker, herunder den olympiske halvø og Lake Washington. Seattle byder også på det berømte Seattle Great Wheel, som ligger på vandet. Byens offentlige transportsystem er kendt og har et stort netværk af busser og tog til at komme rundt.

Palm Springs

Palm Springs er også et ideelt sted at besøge for en hurtig weekendtur. Denne ørkenoase er en af de mest populære destinationer i USA. Vejret er varmt om vinteren og køligt om sommeren. Byen er hjemsted for Graceland-ejendommen, som nu er et levende historisk museum. Byen er også hjemsted for en række udendørs attraktioner, herunder Cheekwood Botanical Gardens. Byens mest populære attraktioner ligger også i kort afstand fra lufthavnen, hvilket gør det nemt at nå fra lufthavne i regionen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at gå?

Det bedste tidspunkt at besøge disse amerikanske byer er i april og i midten af måneden. Vejret er relativt mildt, og folkemængderne er mindre. Vejret er også perfekt til at udforske udendørs attraktioner.