En tredages tur til St. Louis

St. Louis, Missouri, som ligger ved krydset mellem Mississippi og Missouri-floderne, byder på en bred vifte af aktiviteter og attraktioner, som besøgende kan nyde. En tre-dages tur til byen giver dig mulighed for at opleve mange af de ting, der gør St. Louis unik, lige fra dens rige historie og kultur til dens lækre mad og spændende underholdning.

Dag 1

Start din dag med at besøge Gateway Arch, det ikoniske 630 fods monument, der fungerer som symbolet på St. Louis. Tag en tur til toppen af Arch for en betagende udsigt over byen og floderne. Efter at have besøgt Arch, gå over til Old Courthouse, hvor den berømte Dred Scott-sag blev behandlet. Her kan du lære om den vigtige rolle St. Louis spillede i amerikansk historie og kampene for frihed og lighed.

Tag derefter til Delmar Loop, et område kendt for sit pulserende gadeliv og natteliv. Gå en tur ned ad gaden for at nyde den farverige gadekunst, shop i butikkerne og vintagebutikkerne, og nyd et måltid på en af de mange lækre restauranter.

Om aftenen kan du se en forestilling i Fox Theatre, et smukt og historisk filmpalads fra 1920'erne, der nu er vært for en bred vifte af forestillinger, herunder musik, dans og komedieshows.

Dag 2

Brug den anden dag af din tur på at udforske nogle af byens museer. Start med et besøg på Saint Louis Art Museum, som kan prale af en imponerende samling af kunst fra hele verden, herunder amerikanske og europæiske malerier, skulptur og dekorativ kunst.

Gå derefter til Missouri History Museum for at lære mere om byens fortid. Dette museum byder på udstillinger om historien om St. Louis og den omkringliggende region, samt midlertidige udstillinger om en række forskellige emner.

Eftermiddag kan du gå en tur gennem Forest Park, en af de største byparker i landet, og hjemsted for en række museer, herunder Saint Louis Science Center, Saint Louis Zoo og Missouri Botanical Garden. I videnskabscentret kan du udforske praktiske udstillinger og se et planetarium-show, mens du i zoologisk have og botanisk have kan se dyr og planter fra hele verden.

Om aftenen kan du tage til en af byens mange jazzklubber for at høre levende musik og opleve et stykke St. Louis-kultur. Tjek Jazz at the Bistro, en af de mest populære jazzklubber i byen eller BB's Jazz, Blues og Supper.

Dag 3

På din sidste dag kan du besøge det historiske kvarter Soulard, et af de ældste kvarterer i St. Louis. Gå en tur ned ad de charmerende gader med farverige murstenshuse, og nyd en bid mad på en af kvarterets mange restauranter og barer.

Tag derefter til Anheuser-Busch Brewery for at tage en tur og lære om bryggeprocessen af Budweiser, en af USAs mest ikoniske øl. Efter turen kan du prøve nogle af virksomhedens berømte øl i hotellets ølhave.

Om aftenen kan du gå tilbage til centrum for at tage en bådtur i Mississippi-floden og nyde udsigten over byen og vandet, når solen går ned. Det vil være den perfekte afslutning på din tre-dages tur til St. Louis, en by med en rig historie og kultur, lækker mad, spændende underholdning og meget mere.

Afslutningsvis er St. Louis en fantastisk destination for en tre-dages tur. Du kan se Gateway Arch, hygge dig ved Delmar Loop, se et show på Fox Theatre, udforske byens museer, nyde naturen i Forest Park, lytte til levende jazzmusik.