Sådan besøger du Los Angeles på et budget

Hvis du planlægger en rejse til Los Angeles, vil du blive glad for at vide, at det kan være en budgetrejsendes drøm, der går i opfyldelse. Selvom du måske ikke har råd til en uge i Los Angeles, er et kort weekendophold bestemt muligt på en snor. For at komme i gang er her nogle af de bedste måder at spare penge på, når du besøger Englenes by.

Det er ingen hemmelighed, at Los Angeles er en af de mest berømte byer i verden. Det har en lang liste af attraktioner, museer og aktiviteter for at holde dig beskæftiget, men det har også sin del af besvær. Nogle af de mest almindelige gener inkluderer trafik og parkering. Det billigste tidspunkt at besøge er dog ofte det mindst overfyldte.

Den bedste måde at komme rundt på er ved at leje en bil. Hvis du ikke er vild med tanken om at køre rundt i byen, kan du altid tage en shuttle eller tog til nærliggende steder. Prisen for at komme fra punkt A til B kan variere voldsomt, og du skal holde øje med din pengepung for at sikre, at du ikke ender med at bruge mere, end du havde planlagt.

Det bedste ved at leje en bil er, at du kan tage til steder, der ville være svære at komme til med offentlig transport. Nogle af de bedre seværdigheder i LA, såsom Hollywood og Beverly Hills, kan nemt nås med bil. Hvis du føler dig lidt træt af hele "udlejningsbil"-tinget, er der masser af måder at skære dine udgifter på, lige fra at spise ude på det lokale køkken til at tage på en guidet tur.

Uanset om du planlægger en ferie, en forretningsrejse eller bare vil se stederne, er den bedste måde at gøre det på at planlægge i forvejen. Du vil kunne finde en masse rabatter på billetter til topattraktioner, lige fra Hollywood-skiltet til Griffith Observatory til Getty Museum. Hvis du er heldig, vil du også være i stand til at score nogle freebies.

Afhængigt af hvor du bor i Los Angeles-området, er der en række måder at spare på hotel- og transportomkostninger. For eksempel kan du prøve nogle af de populære lejlighedskomplekser i nærheden. Selvom dette vil betyde, at du bruger lidt mere, end du ville betale for et hotel, vil du være i stand til at tilberede dine egne måltider og undgå at spendere en aften i byen.

Den mest oplagte ting at gøre er at tjekke Hollywood-skiltet. Ikke alene er det sjovt at se stjernerne, det er også en fantastisk måde at strække din dollar på. Hvis du ikke har tid til at tjekke det ud, er der et par andre mere spændende steder at besøge i Los Angeles-området.

Den vigtigste ting at huske er, at du ikke skal føle dig skyldig over ikke at besøge alle websteder på din rejseliste. Faktisk er det mest sjove, hvis du kan tage en pause fra hele handlingen.