Sådan tilbringer du en weekend i Dallas

Hvis du leder efter en spændende weekend i Dallas, Texas, er der masser af muligheder for at holde dig beskæftiget. Fra museer til smarte barer, du er sikker på at finde noget sjovt. Plus, da det er en storby, vil du have svært ved at finde et hotel, der ikke er spækket med kunst og finurlige møbler.

Perot-museet er et fantastisk stop for familier. Den er fuld af interaktive udstillinger og videnskabelige demonstrationer, der vil holde dine børn underholdt. Og hvis du er voksen, er det et fantastisk sted at lære om naturen. Restauranten er også en af de bedste i byen.

Et andet godt sted at spise er Deep Ellum. Kvarteret er fyldt med restauranter og spillesteder med levende musik. Du finder også masser af steder at shoppe. Der er mange hyggelige små butikker at kigge på. Et af de mest populære spisesteder er The Old Monk.

Et andet sted at tjekke ud er den 5,5 mil lange Katy Trail, en sti, der løber langs den gamle jernbanelinje. Denne naturskønne rute er blevet døbt Dallas' version af New York High Line.

For natteliv bør du besøge Don't Tell Supper Club, som byder på burlesqueshows, luftoptrædener og drinks. Derudover kan du danse til levende musik på The Skellig. Du kan også snuppe en øl på Rustic, en lokal institution, der serverer autentisk Texas countrymusik.

Mens Dallas er hjemsted for noget af det bedste grill, der findes, vil du måske prøve en ny restaurant. Prøv Niwa Japanese Barbecue for noget yakiniku, eller prøv Pepe's og Mito's for en smag af autentisk Tex Mex. Eller du kan prøve Stirr til en trendy middag. Alternativt kan du tjekke Veritas Wine Room, som byder på over 400 vine fra hele verden.

Dallas Museum of Art er et godt valg, hvis du er interesseret i lidt kultur. Dette museum er gratis at komme ind og kan prale af snesevis af udstillinger i sin permanente samling. Du kan endda finde en god lydguide til at tage dig gennem museet.

I løbet af dagen kan du besøge Dallas Arboretum and Botanical Garden, som ligger i East Dallas-området. Det er også et glimrende sted at besøge i løbet af dagen. Denne 66 hektar store have er hjemsted for nogle af de bedste planter og træer i staten, og det er et fantastisk sted at slappe af efter en travl dag.

Når du er i Dallas, gå ikke glip af Pecan Lodge, som har nogle af de bedste grillmad i byen. Du kan også tjekke 6th Floor Museum, som byder på videoer og øjenvidneberetninger fra nogle af byens mere berømte øjeblikke.

Andre ting at se og gøre under en ferie i Dallas omfatter det historiske bycentrum, en tur til White Rock Lake og en rundvisning i George W. Bush Presidential Library. Du kan dog vælge at besøge en af disse attraktioner som en del af din rejseplan eller skabe dit eget eventyr baseret på, hvad du gerne vil gøre.