Tre must-see steder i Argentina

Argentina er et land kendt for sin naturlige skønhed, og det er ingen overraskelse, at det er hjemsted for nogle af de mest betagende landskaber i Sydamerika. Tre af de steder, der skal ses i Argentina, er Iguazú Falls, Perito Moreno Glacier og Tierra del Fuego National Park.

Iguazú-vandfaldene, der ligger i Iguazú-nationalparken, er på UNESCOs verdensarvsliste og et af de mest spektakulære vandfald i verden. Den består af 275 individuelle fald, hvor den største er Djævelens strube, som tårner sig op i en imponerende højde på 82 meter. Besøgende kan tage en bådtur til bunden af vandfaldet eller vandre langs de forskellige stier, der tilbyder forskellige perspektiver af vandfaldet. Parken giver også mulighed for at se dyreliv såsom coatis, aber og endda den undvigende jaguar.

Perito Moreno-gletsjeren er et andet naturligt vidunder i Argentina. Den ligger i Los Glaciares National Park og er en af de eneste gletsjere i verden, der vokser i øjeblikket. Gletscheren er cirka 30 kilometer lang og 5 kilometer bred, og besøgende kan tage på bådture eller vandre på gletsjerens overflade. Det bedste tidspunkt at besøge gletsjeren er i sommermånederne, hvor isen er smeltet nok til at skabe smukke blå søer, og solen reflekterer fra isen i en fantastisk farvevisning.

Tierra del Fuego National Park ligger på den sydligste spids af Argentina og er landets sydligste nationalpark. Parken er kendt for sin barske vildmark og afsides beliggenhed, og det er et populært rejsemål for vandrere og udendørsentusiaster. Parken er hjemsted for en bred vifte af flora og fauna, herunder bæverdæmninger, guanacoer og den andinske kondor. Parkens hovedattraktion er End of the World Train, som tager besøgende med på en naturskøn rejse gennem parken og giver adgang til fjerntliggende områder.

Afslutningsvis tilbyder Argentina besøgende en chance for at opleve nogle af de mest spektakulære naturlige vidundere i Sydamerika. Iguazú Falls, Perito Moreno Glacier og Tierra del Fuego National Park er steder, der skal ses, der byder på en bred vifte af oplevelser og betagende natur. Uanset om du er interesseret i at vandre, se på dyrelivet eller blot beundre naturens skønhed, har disse tre steder noget for enhver smag at nyde.