Skal se ting på Island

Under et besøg i Island vil du helt sikkert gerne se alle de store seværdigheder. Du kan også besøge nogle mindre kendte områder. Her er nogle af de mest utrolige steder, du kan se, mens du er på Island.

Glacier Lagoon

Hvis du leder efter noget mere aktivt, kan du med fordel besøge en gletsjerlagune. Dette er et fantastisk sted at se isbjergene, der skyller op på kysterne. Isbjergene er en smuk kontrast mod det sorte sand. Det er også et godt sted at se midnatssolen.

Vikingernes verdensmuseum

Hvis du er interesseret i at lære om vikingerne, bør du besøge Viking World Museum. Det har udstillinger om historien om nordisk bosættelse. Den har også en kopi af et vikingeskib. Du kan også besøge Sagamuseet for at se vikingefolklore.

Black Falls tårn

Et andet must-see sted er Black Falls-tårnet. Det tilbyder en fantastisk udsigt over Reykjavik. Det er også et monument dedikeret til Leifur Eiriksson, en islænder, der opdagede Amerika for over 500 år siden. Det er også hjemsted for en samling af tilfældige genstande.

Blå Lagune

Der er også flere varme pools at se i Island. Nogle er virkelig naturlige, mens andre er designet til turister. Hvis du leder efter en afslappende ferie, kan du også besøge Den Blå Lagune. Det ligger tæt på lufthavnen, og byder på dejlige varme temperaturer. Du skal foretage reservationer på forhånd.

Islands Nationalmuseum

Du kan også besøge Islands Nationalmuseum, som har udstillinger om islandsk historie. Det har også en skulpturhave.