Hvad skal man lave i Schweiz

Der er mange ting at lave i Schweiz, lige fra vandreture til skiløb. Alperne er en perfekt destination for en aktiv ferie på alle tider af året. Faktisk er det et paradis for eventyrere, med alt fra rafting og mountainbike til paragliding og faldskærmsudspring at vælge imellem.

Der er et par steder at bo i Schweiz, herunder hoteller, vandrehjem og ferieboliger. Det er også muligt at finde billige boliger ved at vælge en arbejdsbytte. Dette er en fremragende måde at spare penge på, mens du stadig oplever den schweiziske livsstil. Du kan få en smagsprøve på landet og lære en ting eller to om dets historie, mens du møder andre rejsende og oplever kulturen.

For eksempel tilbyder Old Cog-toget en malerisk tur gennem Schweiz. Hvis du leder efter en mere personlig oplevelse, så overvej at bo på et gæstehus eller Airbnb. De fleste af disse etablissementer har et sikkert rum til dine ejendele. Desuden er de placeret på centrale steder for nem adgang til mange attraktioner.

En anden fantastisk måde at se Alperne på er ved at tage en tur på Glacier Bridge. Broen spænder over en gletsjer, og svævebanen kan være lidt af en udfordring. Udsigten fra toppen af bjerget er dog intet mindre end spektakulær. Selvom du ikke er til spændingen ved højder, er panoramaudsigten den lille pris værd.

Det bedste tidspunkt at besøge Schweiz er i foråret. Hvis du besøger i den tidlige del af året, skal du sørge for at bestille din bolig i forvejen. Selvom sommermånederne kan være varme, er der stadig masser af udendørs eventyr til rådighed. Heldigvis er de fleste turistattraktioner godt skiltet, hvilket gør dem nemme at udforske.

Hvis du vil se nogle af de smukkeste vandfald i Schweiz, skal du ikke lede længere end til Trummelbach. Dette fortryllende vandfald ligger i Lauterbrunnen-regionen og næres af smeltende sne. Afhængigt af din rejsetid kan du besøge vandfaldene en hel dag eller bruge et par timer på at beundre det blændende vand.

Hvis du er fan af schweizisk ost, vil du være glad for at vide, at Gruyere er en af de bedste typer at prøve. Mens du er der, skal du sørge for at stoppe ved Gruyeres ostemarked og nyde smagsprøver og kulturelle begivenheder.

En af de bedste seværdigheder at se i Schweiz er det schweiziske transportmuseum. Beliggende i Zürich er dette museum ikke kun en sjov, lærerig oplevelse, men det giver også en sanseoplevelse med sin tur med chokoladetema.

Et andet bemærkelsesværdigt syn at se i Schweiz er St. Beautus-hulerne. Dette sted er en underjordisk hule nær Thun-søen, som er et besøg værd. En 10-minutters vandretur tager dig til en betagende udsigt over søen. Men hvis du føler dig eventyrlysten, kan du endda tage på en guidet tur.

Endelig, hvis du leder efter noget, der er lidt mindre fysisk belastende, er den schweiziske nationalpark et fantastisk sted at slappe af. I den østlige del af landet finder du Schweiz' største naturpark. I løbet af sommeren kan du nyde kajaksejlads, padlebåd og andre vandaktiviteter. Om vinteren kan du også tage ud til den nærliggende offentlige udendørs skøjtebane for at nyde skøjteløb.