Rejsetips, du skal vide, før du tager til Frankrig

Hvis du overvejer at besøge Frankrig, bør du lære mere om dets kultur og geografi, før du begiver dig ud på din rejse. Det er et af de mest besøgte lande i verden og har en historie og et imponerende udvalg af steder og museer. Det er et fantastisk sted at se.

Paris, Frankrigs hovedstad, er en by, der er sprængfyldt med kultur og historie. Det er hjemsted for mange fantastiske museer og parker. Eiffeltårnet er et must-see. Der er også en række andre interessante attraktioner at besøge under dit ophold. Hvis du leder efter noget mere romantisk, kan du overveje at udforske Cote d'Azur eller de franske alper.

Frankrig har blandt andet et fremragende togsystem. Du kan komme rundt med offentlig transport, og det er meget billigt. Hvis du leder efter en mere naturskøn måde at rejse på, så lej en lille bil og kør gennem de maleriske landsbyer.

SNCFs hjemmeside har en liste over de billigste dage at rejse på. De fleste af museerne er gratis den første søndag i måneden. Dette er dog ikke altid tilfældet, så sørg for at tjekke det, inden du går.

Paris er en af de mest turistvenlige byer i verden. Der er et væld af restauranter, shopping og natteliv. Det er også en nem by at navigere i. Du finder nogle af de bedste steder at shoppe og spise i byen på Boulevard Haussmann, Rue de Rivoli og Avenue Montaigne.

Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle butikker accepterer kreditkort. Hvis du ikke har et kreditkort, så sørg for at spørge, inden du rejser. Hvis du gør det, er det muligt, at dit køb vil få rabat.

I Paris er det en god idé at bruge byens offentlige transportsystem. Selvom metroen ikke er en 24 timers service, er den ret billig. Du vil også gerne købe et rejsekort, som giver dig mulighed for at springe køen over og spare penge på sightseeing.

Mens du er på farten, skal du være på vagt over for fodgængerfelter. Lommetyveri sker i bymiljøer. Du skal også være opmærksom på lyskrydset og være opmærksom i kryds. Gå aldrig ud fra, at chaufførerne stopper for dig.

Hvis du ikke er fortrolig med det franske sprog, er der masser af ressourcer til at hjælpe dig med at lære. En vokabbog er en fantastisk måde at lære almindelige sætninger på. På samme måde er der mange sprogressourcer tilgængelige online. Der er masser af lokale websteder, der tilbyder gratis ting at lave i Frankrig.

Hvis du vil undgå at skulle betale for dyre taxature, så prøv en kørselsdelingsapp. BlaBlaCar er et godt valg, ligesom at leje en cykel eller scooter. Hvis du bor i et mere landligt område, er dette dog ikke en mulighed.

Mens du er på farten, er det en god idé at lære noget af det franske sprog. Ikke alene vil du blive mere værdsat, men du vil også have en bedre tid. Franskmændene har en stolt sproglig arv og vil sætte pris på en udlændings forsøg på samtale.