3 måder at spare penge på, når du rejser til Europa

Hvis du vil rejse rundt i Europa på et budget, er der mange måder at gøre det på. Den bedste måde at starte på er ved at bestille din billet så tidligt som muligt. Du kan finde gode tilbud ved at bruge websteder som Skyscanner. Du kan også finde billigere muligheder ved at flyve til en mindre populær destination et par dage før eller efter din måldato.

Fly er normalt den nemmeste måde at komme fra en by til en anden, men du kan også spare penge ved at vælge togrejser i stedet for. Du kan endda købe et multi-ride-kort for at spare på hver tur. Du vil have mere tid til at udforske en ny destination, og du vil være i stand til at spare på hvert etape af din rejse.

En anden måde at spare penge på er ved at få et hotelværelse eller lejlighed. Dette giver dig mulighed for at tilberede dine egne måltider og bringe nogle drikkevarer tilbage. Du kan også bo på et hostel, som tilbyder private værelser og eget badeværelse. Hvis du er en regelmæssig gæst i den samme by, kan du optjene loyalitetspoint, som kan bruges til at få gratis overnatninger eller andre frynsegoder.

En anden god måde at spare penge på er at bruge en samkørselstjeneste. Der er mange virksomheder i forskellige byer rundt om i verden, som henter dig og afleverer dig på din destination. For eksempel betjener BlaBlaCar 21 forskellige lande, herunder Spanien og Portugal. Hvis du rejser med tog, kan du spare penge ved at købe et overnatningstog og spare en nats hotelophold.

Hvis du er studerende, kan du muligvis benytte dig af studierabat. Disse kan ofte overføres til partnerflyselskaber, så sørg for at tjekke. Hvis du er forretningsrejsende, kan du spare penge på en billet ved at bestille din rejse gennem et flyselskab, der samarbejder med Lufthansa.

En færge er en anden mulighed at overveje. Selvom det kan være en smule dyrt, er det en praktisk mulighed for nogle mennesker. Det er dog en god idé at tjekke dit lands love om rejser. Der er nogle områder i Europa, hvor du skal vise bevis for ophold eller statsborgerskab. Hvis du ikke er hjemmehørende, skal du betale den fulde billetpris.

Et af de bedste råd til at spare penge er at rejse på en weekend. Det skyldes, at færre rejser på disse dage. Du kan spare mange penge på din flybillet ved at vælge en flyrejse sent på eftermiddagen eller tidligt om morgenen.

Selvom dette ikke er et hemmeligt trick, tilbydes de billigste billetter normalt tidligt om morgenen eller i slutningen af ugen. Du bliver nødt til at lave noget research for at finde de bedste priser for din specifikke rejseplan. Men hvis du har overblikket til at bestille dine billetter måneder i forvejen, vil du være i stand til at låse nogle af de bedste tilbud.

De tre måder at spare penge på, når du rejser til Europa, er et par forskellige strategier, og du vil opdage, at den dyreste dag i ugen sjældent er den billigste. Det bedste tilbud, du kan finde, er sandsynligvis det billigste land i Europa.